|
||||||
| Kayıtlar / Yönetmelikler Kayıtlar ve Kayıt Yenileme tarihleri,harç ücretleri,yönetmelikler,yatay geçişler,dikey geçişler gibi konularda paylaşım yapabilirsiniz |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
||||
|
||||
|
Ne diyeyim uyusun sakarya üni. gençliği. yakında 3 saat yaparlar. buranın amacının eğitim vermek değil, eğitim satmak olduğunu düşünüyorum artık. ama neticede son senem benim. bir şekilde kurtuluyorum. 3 senedir az koşmadım bu haksızlıkların peşinde. her seferinde adımız hayalciye, komüniste çıktı.... herkes yapamazsınız bi bk olmaz dedi. devam edilsin bakalım böyle demeye... benim zira böyle şeylere ayıracak vaktimde gücümde kalmadı.
|
||||
|
||||
|
Sindirilmiş toplumuz , "aman karışma senide fişlerler" , "Aman sakın karşı çıkma notunu kırarlar" , " aman arkadaşlarına uyma onlar seni kışkırtırlar" ler ler ler ile büyüyen toplumuz.Eğriyi doğruyu ayıracak yetimiz bile yok artık
Yakında minibüs otobüs muhabbetti patlak verecek çünkü ulaşım bi işkence.Ama gelin bi protesto edelim hakkımızı arayalım desek kimse gelmez ![]()
|
||||
|
||||
|
sözde ects kredisine uyum için yapılmış. takvim yılına göre bir öğrenci bilmem kaç saat ders alabilirmiş bu da yaz okulunda kısıtlamaya götürmüş müş müş. kısacası ab uyum süreci çelmesi öğrenciye takılıyor.
|
|
|
||||
|
||||
|
ya biişi şorucam dönem içinde alamadığımız dersi yaz okulunda alamıyormuyuz illa o dersten kalmamız mı lazım yaz okulunda almak için??
|
|
|
||||
|
||||
|
dönem içinde alamadığınız dersi yaz okulunda alabilirsiniz...
|
|
|
||||
|
||||
|
Yazokulu 10 saat oldu, 10 kredi değil. Fark ne peki mesela teknik eğitim de edu1 dersi 5 saat ama kredi olarak 4 kredi. Saat-kredi eşitliği yok bu nedenle dikkatli hesaplanmalı.
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|