|
|
||||
|
||||
|
elektronik öğretmenliğinden mühendisliğe geçiş hakkımız varmı?biyerde okudum;elektronik öğt.den mezun olunca bi sınava giriyomuşsun ve başarırsan ilgili bi mühendislik fakültesinde 1 sene okuyarak mühendislik diploması alıyomuşsun.durun linki de vereyim...
[Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] meslekte ilerlemeye bakın. bu sınav hakkında bilginiz varmı? |
|
|
||||
|
||||
|
Bu konuda bilgisi olan varsa, bişeyler yazsın eğer sınavı gecıp 1 sene fazla okumakla muh. olabılıyosak, denemeye değer.
|
||||
|
||||
|
ARKADAŞLAR BOŞUNA UMUT ETMEYELİM BÖYLE BİRŞEY SÖZ KONUSU BİLE OLAMAZ,BOŞUNA MI TEKNİK EĞİTİMLERİ KAPATIP TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ YAPIYORLAR OLURSA ve VERİLECEKSE ANCAK BİZDEN SONRAKİLERE OLUCAKMIŞ YANİ BİZE YİNE BİRŞEY YOK.DEDİĞİNİZ GİBİ OLMUŞ OLURSA EĞER BÜTÜN TEKNİK EĞİTİM MEZUNLARI BU SINAVA GİRER EEE PEKİ MESLEK LİSELERİNDE ÖĞRETMENLİK İŞİNİ KİM YAPACAK BU MEMLEKETTE.
|
|
|
||||
|
||||
|
Arkadaşım şu andaki kadroyla 10 yıl öğretmen almasa millli eğitim kendini idare edibiliyormuş ki bizden önceki mezunlar da boşta yani öğrtmen açığı hiç bi zaman olmıyacak ve zaten marmara ile gazi kapatmıyor diye biliyorum buradanda meslek liselerine öğretmenlik yapacak kişiler bulunabilir bence bu çok iyi bi hbr inş bizimde mühendislik hakkımız doğar...
|
|
|
||||
|
||||
|
mühendislik hakkını şu an okuyanlar değil mezunlar elde etti. o yüzden bize de bu hakkı tanımaları gerekir...
|
| Forumları ara |
Gelişmiş arama yap |
| Son Mesajlar | ||
» Uğur ARİFO... Gönderen: urungu | ||
» Cabir VURAL Gönderen: netline | ||
» elektrik devre tasarım l... Gönderen: kopil | ||
» PIC Örnekleri (Kaçırmayı... Gönderen: My_Buzz_ | ||
» Okul Deneyimi Rapor Örne... Gönderen: wwww | ||
» mevlit knd Gönderen: My_Buzz_ | ||
» KUZEYİN OĞLU VOLKAN KONA... Gönderen: rebeldelion | ||
» 4.sınıf ders seçme Gönderen: b1903 | ||