|
||||||
| SauForum Hakkında SauForum ile ilgili şikayet istek duyuru |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
||||
|
||||
|
merhaba arkadaşlar
serdivan tunatan kavşağı çaprazında, eski fen edebiyatın altında manolya ap. a blok da en üst kat 3+1 doğalgazlı daireye acil 3. ev arkadaşı arıyoruz tüm masrafların ortalama kişi başına düşen miktarı 250dir(kira dahil). ödeme konusunda sorun çıkarmayacak arkadaşlar düşünebilirler. (kira olarak 450 tl ödemekteyiz) evde tüm ev eşyaları + tv + buzdolabı + çamaşır makinesi + sınırsız internet vardır. ilgilenen arkadaşlar aşağıdan ulaşabilirler: [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] afkan tlf: 0 506 553 98 12 |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| erkek ev arkadaşı aranıyor | cebeci | Forum Kuralları ve Yardım | 1 | 02-05-2010 04:06 PM |
| 475tl kira-Serdivan Bayan ev arkadaşı | tgcklnc | Haberler / Duyurular | 1 | 09-14-2009 07:14 PM |
| Erkek ev arkadaşı arıyorum | iLLeGaL | Acil Servis | 0 | 04-11-2009 03:08 AM |
| 2 erkek ev arkadaşı arıyorum | Musa ÇAKIR | Haberler / Duyurular | 0 | 02-11-2009 06:58 PM |
| çarşıda erkek ev arkdası aranıyor | sissil | İlanlar | 0 | 12-16-2008 12:04 AM |
| Forumları ara |
Gelişmiş arama yap |
| Son Mesajlar | ||
» Uğur ARİFO... Gönderen: urungu | ||
» Cabir VURAL Gönderen: netline | ||
» elektrik devre tasarım l... Gönderen: kopil | ||
» PIC Örnekleri (Kaçırmayı... Gönderen: My_Buzz_ | ||
» Okul Deneyimi Rapor Örne... Gönderen: wwww | ||
» mevlit knd Gönderen: My_Buzz_ | ||
» KUZEYİN OĞLU VOLKAN KONA... Gönderen: rebeldelion | ||
» 4.sınıf ders seçme Gönderen: b1903 | ||
» Satılık Ev eşyaları Gönderen: b1903 | ||